Грешка в базата от данни на WordPress: [Unknown column 'id' in 'where clause']
SELECT `content` FROM `wp4c_feeds` WHERE `id` = 2918

Великобритания обмисля да бойкотира Световното по футбол в Русия – SWEET RADIO
Connect with us

ЛЮБОПИТНО

Великобритания обмисля да бойкотира Световното по футбол в Русия

Публикувано

на

Великобритания обмисля варианта да бойкотира Световното първенство по футбол, което тази година се провежда в Русия.

Това ще се случи, ако бъде доказано, че зад отравянето на бившия полковник от ГРУ Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия стои Москва.

Според източници на вестник „Таймс“, британските официални лица водят преговори с американските и европейските си съюзници в търсене на координиран отговор, който да включва дипломатически, икономически и военни мерки срещу Русия, в случай, че бъде доказано участието на Руската федерация в убийството на двойния агент и дъщеря му.

„Бойкотът на Световната купа определено е една от възможностите“, издава източникът на вестника от министерството на отбраната.

„Таймс“ отбелязва още, че под бойкот на Световното първенство по футбол в Русия се разбира игнорирането на високопоставени политици и длъжностни лица, или дори отказ на Англия от турнира. Другите страни, които участват в последния етап на шампионата – Полша, Австралия и Япония – може също да се присъединят към подобна инициатива, пише вестникът. „Обсъжда се широк спектър от възможности“, заключва медията.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

SWEET оферата

РЕКЛАМА В SWEET RADIO! Подкрепи своя бизнес в студените месеци! Изпрати рекламен клип на твоята фирма, заведение, магазин или бизнес! Първите 5 получени клипа на tvoetoradio@live.com, печелят 30 дни безплатна реклама в ефира на SWEET RADIO! Възползвайте се и от нашето предложение: 30 дни по 15 излъчвания на ден за 30 лева + един месец БОНУС безплатно! 60 дни реклама в SWEET RADIO! за 30 лева!

Последни публикации

TELEGRAM: @SWEETRADIOBULGARIA