Дейвид Гарет няма да има концерт в България

Класическият концерт на Дейвид Гарет с пианиста Жулиен Куентин, който трябваше да се състои на 4 февруари в зала 1 на НДК, окончателно се отменя.

В края на януари музикантът внезапно заболя от дискова херния и освен в София отложи за неопределено време гостуванията си в общо 25 европейки града, а графикът на турнето му непрекъснато търпи промени.

Трябваше да бъде организирана нова дата, но се оказа, че единствената възможност Гарет да гостува с класическата си програма в София е през 2020г., обявяват неговите мениджъри.

Причините са вече планирания и натоварен график на музиканта през следващите месеци и неяснота за здравословното му състояние.

„Пренасрочване за такъв дълъг период е неприемливо и не е в интерес на българската публика“, смятат организаторите от BG Sound Stage и обявиха канселиране на концерта.

Всички билети могат да бъдат върнати от мястото, от което са закупени. Ако са взети онлайн с кредитна карта, пропуските трябва да бъдат изпратени до централния офис, а ако са получени с наложен платеж – феновете трябва да върнат билетите по пощата, придружени с банкова сметка за възстановяване на сумата.

Краен срок за връщане на билетите е 25 август 2018 г.