Грешка в базата от данни на WordPress: [Unknown column 'id' in 'where clause']
SELECT `content` FROM `wp4c_feeds` WHERE `id` = 2849

Затвор за рапър възпявал тероризма – SWEET RADIO
Connect with us

МУЗИКА

Затвор за рапър възпявал тероризма

Публикувано

на

Осъдиха на 3,5 г. затвор рапър от остров Майорка, който възхвалявал в песните си тероризма, заплашвал и обиждал испанската корона, а също и призовава за смъртта на политици.

Върховният съд в Мадрид потвърди във вторник присъдата на 24-годишния Хосеп Микел Аренас, който изпълнява песни под псевдонима Валтоник. В тях той призовава за въоръжена окупация на дворец в Палма де Майорка, където испанските кралски особи прекарват лятната ваканция.

Валтоник пее как регионални политици „заслужават атомна бомба“ и народът „иска смъртта на тези свине“.

Рапърът обжалва във Върховния съд присъдата, която произнесе срещу него регионален съд на Балеарските острови с мотива, че песните му били изява на артистична свобода и свобода на словото.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

SWEET оферата

РЕКЛАМА В SWEET RADIO! Подкрепи своя бизнес в студените месеци! Изпрати рекламен клип на твоята фирма, заведение, магазин или бизнес! Първите 5 получени клипа на tvoetoradio@live.com, печелят 30 дни безплатна реклама в ефира на SWEET RADIO! Възползвайте се и от нашето предложение: 30 дни по 15 излъчвания на ден за 30 лева + един месец БОНУС безплатно! 60 дни реклама в SWEET RADIO! за 30 лева!

Последни публикации

TELEGRAM: @SWEETRADIOBULGARIA