Грешка в базата от данни на WordPress: [Unknown column 'id' in 'where clause']
SELECT `content` FROM `wp4c_feeds` WHERE `id` = 3021

Мария Илиева влиза в „Гласът на България“ – SWEET RADIO
Connect with us

ЛЮБОПИТНО

Мария Илиева влиза в „Гласът на България“

Публикувано

на

В предпоследния епизод на вокалните двубои на 22 април, участници от отбора на Поли Генова ще излязат на сцената на най-гледаното музикално риалити като дует, но и в конкуренция помежду си, с изпълнение на две хитови песни на Мария Илиева – „Чуваш ли ме?“ и „Минало“.

Лично музикалната звезда ще присъства на репетициите на младите певци, за да им даде ценни съвети и напътствия. „Колкото по-смирен и вътрешно убеден във възможностите е един артист, толкова по-успешен е“, ще сподели част от опита си Мария Илиева.

Досега във вокалните двубои в пети сезон на „Гласът на България“ 12 уникални гласове надпяха конкуренцията. Четирима изпълнители бяха откраднати и смениха отборите си. Калина Енчева беше „взета“ от Иван Лечев, Рафаел Пашамов продължава в силния отбор на Графа, Оливия Николова отива на супер битките в тима на Камелия, а Анна Азатян вече е в отбора на Поли Генова.

В неделя вечер битката продължава, а напрежението става все по-голямо. Всеки треньор има право на една последна кражба, като само двама от тях ще оползотворят тази възможност в предстоящия епизод на най-гледаното музикално риалити.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

SWEET оферата

РЕКЛАМА В SWEET RADIO! Подкрепи своя бизнес в студените месеци! Изпрати рекламен клип на твоята фирма, заведение, магазин или бизнес! Първите 5 получени клипа на tvoetoradio@live.com, печелят 30 дни безплатна реклама в ефира на SWEET RADIO! Възползвайте се и от нашето предложение: 30 дни по 15 излъчвания на ден за 30 лева + един месец БОНУС безплатно! 60 дни реклама в SWEET RADIO! за 30 лева!

Последни публикации

TELEGRAM: @SWEETRADIOBULGARIA