Грешка в базата от данни на WordPress: [Unknown column 'id' in 'where clause']
SELECT `content` FROM `wp4c_feeds` WHERE `id` = 2858

Марк Хамил със звезда на „Алеята на славата“ – SWEET RADIO
Connect with us

ЛЮБОПИТНО

Марк Хамил със звезда на „Алеята на славата“

Публикувано

на

Американският актьор Марк Хамил, добил популярност с ролята си на джедая Люк Скайуокър от „Междузвездни войни“, ще получи звезда на „Алеята на славата“.

66-годишният Хамил ще бъде „обезсмъртен“ на 8-ми март тази година.

Очаква се създателят на сагата Джордж Лукас и актьорът Харисън Форд да изнесат реч по време на връчването на плакета на „Холивуд Булевард“ в меката на американското филмово изкуство.

Хамил прави дебюта си в киното именно с участието си в първия филм от поредицата „Междузвездни войни“ през 1977 г. В началото на 80-те години Хамил продължава да играе и в следващите две части – „Империята отвръща на удара“ и „Завръщането на джедаите“.

Актьорът се присъедини отново към актьорския състав на епичната сага и за последните два, излезли досега „епизода“ – „Последният джедай“ (2018) и „Силата се пробужда“ (2015 г.) .

Той ще получи 2,630-та звезда на „Алеята на славата“.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

SWEET оферата

РЕКЛАМА В SWEET RADIO! Подкрепи своя бизнес в студените месеци! Изпрати рекламен клип на твоята фирма, заведение, магазин или бизнес! Първите 5 получени клипа на tvoetoradio@live.com, печелят 30 дни безплатна реклама в ефира на SWEET RADIO! Възползвайте се и от нашето предложение: 30 дни по 15 излъчвания на ден за 30 лева + един месец БОНУС безплатно! 60 дни реклама в SWEET RADIO! за 30 лева!

Последни публикации

TELEGRAM: @SWEETRADIOBULGARIA