Грешка в базата от данни на WordPress: [Unknown column 'id' in 'where clause']
SELECT `content` FROM `wp4c_feeds` WHERE `id` = 2808

Най-лесната вечеря вече е достъпна и в България – SWEET RADIO
Connect with us

ЛЮБОПИТНО

Най-лесната вечеря вече е достъпна и в България

Публикувано

на

Нова услуга в София връща радостта от готвенето вкъщи

И София вече има своята услуга за доставка на храна по рецепта със специално подбрани и точно оразмерени продукти, готови за готвене вкъщи – това е онлайн кулинарната платформа gastronomy.bg. Този вид индустрия е много популярна в света, т.н. meal-kit delivery services.

Създадохме Gastronomy.bg с идеята да запазим магията и приятните емоции от домашно приготвената храна. Освен това, статистиката сочи, че все по-често покупките, които отлежават в хладилника, отиват в кофата поради изтичане на годност. Поръчвайки от нас, клиентите ще получат точните продукти за избраната от тях рецепта, без да се налага да изхвърлят ненужната част, а и да обикалят няколко магазина за някоя дребна, но важна съставка”, споделя Олга Ковган, един от основателите на Gastronomy.

Новата услуга стартира в София, като идеята на създателите е след време да се пренесе и в другите градове. “Всичко се случва онлайн на сайта ни. Човек сам избира рецептата, бройката порции, дата и час на доставка. Удобството да се прибереш у дома с кашонче с рецепта и с всичко необходимо е голямо и сме сигурни, че ще се хареса и в България”, допълва Невена Маркова, съосновател на Gastronomy.

Доставката е безплатна и се изпълнява с електроавтомобил Spark. Това е начинът на Gastronomy.bg да се грижи за природата, като не оставя негативен отпечатък в околна среда. Сайтът предлага вариант и за pick-up доставки – Gallery 2.0 е първото място, от което клиентите могат да получат кашончето си, както и от някой от другите партньори на услугата. Поръчки се приемат в рамките на деня, за да бъдат изпълнени на следващия. Всички партньори на Gastronomy.bg са подбрани така че да завършат удоволствието от една добра вечеря у дома. Към всяка рецепта може да се поръча подходящ десерт (от Сладкишница Гаврош) и вино (от Katarzyna) или кафе и чай (от Dabov), както и текстил (от Solei Cozy Home) или посуда за дома (от Duka).

За създателите на Gastronomy:

Невена Маркова работи като финансов координатор и разпространител на български и европейски филми. 

Олга Ковган работи от почти 20 години в медийния бизнес и отговаря за безплатния културен гайд “програмата” / programata.bg и съпътстващите я проекти.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

SWEET оферата

РЕКЛАМА В SWEET RADIO! Подкрепи своя бизнес в студените месеци! Изпрати рекламен клип на твоята фирма, заведение, магазин или бизнес! Първите 5 получени клипа на tvoetoradio@live.com, печелят 30 дни безплатна реклама в ефира на SWEET RADIO! Възползвайте се и от нашето предложение: 30 дни по 15 излъчвания на ден за 30 лева + един месец БОНУС безплатно! 60 дни реклама в SWEET RADIO! за 30 лева!

Последни публикации

TELEGRAM: @SWEETRADIOBULGARIA