Грешка в базата от данни на WordPress: [Unknown column 'id' in 'where clause']
SELECT `content` FROM `wp4c_feeds` WHERE `id` = 2905

Оскарите с рекордно нисък ТВ рейтинг – SWEET RADIO
Connect with us

ЛЮБОПИТНО

Оскарите с рекордно нисък ТВ рейтинг

Публикувано

на

През тази година най-известната церемония за раздаване на наградите Оскар е привлякла рекордно нисък телевизионен интерес в САЩ – зрителите са били 26.5 млн. и за първи път броят им е под 30 млн..

Обикновено вечерта на Оскарите е най-гледаното телевизионно шоу след футболното първенство за суперкупата, но не и тази година, когато церемонията за откриването на зимната олимпиада миналия месец са гледали 27,8 милиона зрители.

Телевизионната аудитория като цяло намалява, а рейтингът на вечерта на Оскарите се свързва с успеха на номинираните филми – „Формата на водата“, който получи Оскар за най-добър филм, изглежда не е много популярен.

Рейтинговата фирма Нилсен съобщи, че тази година телевизионната аудитория на Оскарите е спаднала с 20 процента в сравнение с 2017 г., когато водещ на церемонията пак беше Джими Кимъл. Нилсен следи телевизионните аудитории от 1974 г.

Филмовата академия раздаде ежегодните си награди вечерта на неделя срещу понеделник българско време. Филмът „Формата на водата“ спечели Оскар за най-добър филм и режисьор. Негови най-големи съперници в категорията бяха „Дюнкерк“ и „Три билборда извън града“, който обра филмовите награди през последните месеци.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

SWEET оферата

РЕКЛАМА В SWEET RADIO! Подкрепи своя бизнес в студените месеци! Изпрати рекламен клип на твоята фирма, заведение, магазин или бизнес! Първите 5 получени клипа на tvoetoradio@live.com, печелят 30 дни безплатна реклама в ефира на SWEET RADIO! Възползвайте се и от нашето предложение: 30 дни по 15 излъчвания на ден за 30 лева + един месец БОНУС безплатно! 60 дни реклама в SWEET RADIO! за 30 лева!

Последни публикации

TELEGRAM: @SWEETRADIOBULGARIA