Грешка в базата от данни на WordPress: [Unknown column 'id' in 'where clause']
SELECT `content` FROM `wp4c_feeds` WHERE `id` = 3018

Почина Avicii – един от най-известните диджеи в света – SWEET RADIO
Connect with us

МУЗИКА

Почина Avicii – един от най-известните диджеи в света

Публикувано

на

Шведският диджей и музикант Тим Берглинг известен и като Авичи е намерен мъртъв в дома си в Оман, съобщи Би Би Си. Той бе на 28 години. Подробности за смъртта му не се съобщават.

„Семейството страда много и молим всички да уважават скръбта им, да ги оставят с мъката им в това трудно за тях време. Повече няма да има никакви изявления“, се казва в официално разпространено писмо на мениджъра на диджея.

Авичи бе сред най-известните и високоплатени диджеи в света и изигра основна роля за масовото популяризиране на електронната денс музика в последните години с хитове като Levels, Wake Me Up, Hey Brother, и Waiting For Love. Той официално се оттегли от активна музикална дейност през 2016 година.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

SWEET оферата

РЕКЛАМА В SWEET RADIO! Подкрепи своя бизнес в студените месеци! Изпрати рекламен клип на твоята фирма, заведение, магазин или бизнес! Първите 5 получени клипа на tvoetoradio@live.com, печелят 30 дни безплатна реклама в ефира на SWEET RADIO! Възползвайте се и от нашето предложение: 30 дни по 15 излъчвания на ден за 30 лева + един месец БОНУС безплатно! 60 дни реклама в SWEET RADIO! за 30 лева!

Последни публикации

TELEGRAM: @SWEETRADIOBULGARIA