Connect with us

ЛЮБОПИТНО

„Преди обед“ търси двама абитуриенти за тотална трансформация

Публикувано

на

Двама абитуриенти се преобразяват за бала с помощта на позитивната поредица на „Преди обед” по bTV „Промени се“. Риалити предизвикателството се завръща с нов трети сезон, в който фитнес треньорът Лили Стефанова ще работи три месеца с победителите от специален за целта конкурс.

„Промени се“ е проект на екипа на най-разнообразното и забавно предаване в ефира „Преди обед”, който вече реализира две успешни издания.  Новият сезон поставя на фокус младите хора, които завършват училище и започват нов етап от своя живот в света на възрастните.

Вдъхновяващият фитнес треньор Лили Стефанова и екипът на „Преди обед”  търсят двама младежи, които тази година завършват гимназия и искат да влязат във форма за бала. За да бъде промяната трайна и да се отрази позитивно не само на физическото здраве, освен диетолог и треньор, за младите абитуриенти ще се грижи и психолог.

Екипът на позитивното риалити предизвикателство подготвя и награда – изненада за победителите, която ще им помогне да се погрижат за всички детайли по подготовката за бала. „Ще се постараем да направим на късметлиите, които ще участват в „Промени се“, един незабравим бал, който ще имат да помнят цял живот,“ сподели Лили Стефанова в „Преди обед“.

Кандидатите за участие в „Промени се“ могат да изпращат на predobed@btv.bg свое видео как се притеглят на кантара с обяснение защо искат да се променят или да пишат лично съобщение на страницата на „Преди обед“ във фейсбук до края на февруари.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

SWEET оферата

РЕКЛАМА В SWEET RADIO! Подкрепи своя бизнес в студените месеци! Изпрати рекламен клип на твоята фирма, заведение, магазин или бизнес! Първите 5 получени клипа на tvoetoradio@live.com, печелят 30 дни безплатна реклама в ефира на SWEET RADIO! Възползвайте се и от нашето предложение: 30 дни по 15 излъчвания на ден за 30 лева + един месец БОНУС безплатно! 60 дни реклама в SWEET RADIO! за 30 лева!

Последни публикации

TELEGRAM: @SWEETRADIOBULGARIA