Грешка в базата от данни на WordPress: [Unknown column 'id' in 'where clause']
SELECT `content` FROM `wp4c_feeds` WHERE `id` = 2561

Рекорден студ на Игрите в Пьонгчанг – SWEET RADIO
Connect with us

ЛЮБОПИТНО

Рекорден студ на Игрите в Пьонгчанг

Публикувано

на

Игрите с Пьонгчанг се очаква да бъдат най-студените в историята. Към момента се оглавява от игрите в Лилехамер през 1994 година, когато термометърът отчиташе около минус 11 градуса.
Сега вечерните напдпревари ще се състоят на температури от минус 20 до минус 30 градуса, придуржени със смразяващ вятър.

Очаква се времето да остане такова до 14-и февруари, а новината бе представена пред журналистите от Сон Пък Ю, който е представител на Организационния комитет на Зимните олимпийски игри.

Тъй като подобна беше климатичната обстановка и по време на церемонията по откриването, организаторите започнаха раздаването на зрителите на шапки, пончо, одеала, грейки и горещи пакети за ръце и за крака.

В рамките на 3-4 дни организационният комитет ще представи прогнозата за времето и за следващите дни, а при възможност и до 25-и февруари, когато приключват игрите.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

SWEET оферата

РЕКЛАМА В SWEET RADIO! Подкрепи своя бизнес в студените месеци! Изпрати рекламен клип на твоята фирма, заведение, магазин или бизнес! Първите 5 получени клипа на tvoetoradio@live.com, печелят 30 дни безплатна реклама в ефира на SWEET RADIO! Възползвайте се и от нашето предложение: 30 дни по 15 излъчвания на ден за 30 лева + един месец БОНУС безплатно! 60 дни реклама в SWEET RADIO! за 30 лева!

Последни публикации

TELEGRAM: @SWEETRADIOBULGARIA