Грешка в базата от данни на WordPress: [Unknown column 'id' in 'where clause']
SELECT `content` FROM `wp4c_feeds` WHERE `id` = 3025

Самоуби ли се Avicii? – SWEET RADIO
Connect with us

МУЗИКА

Самоуби ли се Avicii?

Публикувано

на

Семейството на диджей Авичи разпространи второ изявление за смъртта му, в което казва, че той „не можеше да продължава повече“ и „искаше да намери покой“, съобщиха Асошиейтед прес и Ройтерс.

„Той наистина се тормозеше с мисли за Смисъла, Живота, Щастието. Той не можеше да продължава повече. Искаше да намери покой“ – заяви семейството.

Думите сякаш подсказват, че музикантът е отнел живота си, пише Ройтерс, цитирана от БТА.

Музикантът с рожденото име Тим Берглинг беше намерен мъртъв в Маскат, Оман, миналата седмица. Подробности за смъртта му не бяха разкрити. Той беше едва на 28 години.

През 2016 г. Авичи обяви, че спира турнетата заради натоварването и здравословни проблеми. Той е страдал от остър панкреатит, дължащ се отчасти на злоупотреба с алкохол. През 2014 г. му е отстранена жлъчката.

„Нашият обичан Тим беше… крехка артистична душа, търсеща отговори на екзистенциални въпроси. Перфекционист, постигнал твърде много, който работеше и пътуваше упорито в ритъм, довел до краен стрес – гласи изявлението. – Когато спря турнетата, искаше да постигне баланс в живота, за да бъде щастлив и да може да се занимава с това, което обича най-много – музиката“.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

SWEET оферата

РЕКЛАМА В SWEET RADIO! Подкрепи своя бизнес в студените месеци! Изпрати рекламен клип на твоята фирма, заведение, магазин или бизнес! Първите 5 получени клипа на tvoetoradio@live.com, печелят 30 дни безплатна реклама в ефира на SWEET RADIO! Възползвайте се и от нашето предложение: 30 дни по 15 излъчвания на ден за 30 лева + един месец БОНУС безплатно! 60 дни реклама в SWEET RADIO! за 30 лева!

Последни публикации

TELEGRAM: @SWEETRADIOBULGARIA