Connect with us

ЛЮБОПИТНО

Финландската Hesburger отвори 8 обект у нас

Публикувано

на

Плановете са в следващите 10 години Hesburger да отвори 50 ресторанта в България

Финландската верига за бързо хранене Hesburger откри осмия си обект в България, в Бургас. Новият ресторант е част от експанзията, която компанията планира в страната ни в следващите 10 години.

В следващите няколко седмици веригата ще отвори още нови обекти като те ще са разположени в Слънчев бряг, Сливен, Пловдив и на удобни за спиране места, по някои от основните пътни артерии в страната, съобщават от компанията.

Hesburger е придобила седем обекта, оперирани до момента под бранда BurgerKing като по информация на Economic единият от тях е на магистрала „Тракия” до Пазарджик в посока София.

Плановете са в следващите 10 години Hesburger да отвори 50 ресторанта в България и така да се превърне в национална верига за бързо хранене.

Тази година инвестициите ще възлизат на около 6-7 млн. евро. Според плана за 10 години те ще достигнат 35 млн. евро.

Продуктите на Hesburger в България включват хамбургери, тортили, картофки, пилешки хапки, соеви пръчици, а за да удовлетвори националните вкусове веригата включва в портфолиото си и напитката айрян.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

SWEET оферата

РЕКЛАМА В SWEET RADIO! Подкрепи своя бизнес в студените месеци! Изпрати рекламен клип на твоята фирма, заведение, магазин или бизнес! Първите 5 получени клипа на tvoetoradio@live.com, печелят 30 дни безплатна реклама в ефира на SWEET RADIO! Възползвайте се и от нашето предложение: 30 дни по 15 излъчвания на ден за 30 лева + един месец БОНУС безплатно! 60 дни реклама в SWEET RADIO! за 30 лева!

Последни публикации

TELEGRAM: @SWEETRADIOBULGARIA