Connect with us

ЛЮБОПИТНО

Хитовият сериал „Младият папа“ с Джъд Лоу в ефира на FilmBox Extra HD

Публикувано

на

Вълнуващата телевизионна продукция на носителя на „Оскар“ Паоло Сорентино ще стартира по FilmBox Extra HD на 28 април от 22:00 часа

От 28 април (събота) световната хитова продукция „Младият папа“ ще стане част от програмата на филмовия канал FilmBox Extra HD. Популярният сред милиони зрители телевизионен сериал се отличава със зашеметяваща кинематография и изключително оригинален и нестандартен сюжет. Той представя историята на нетрадиционния Папа Пий XIII, който е брилянтно изигран от Джъд Лоу. Неговото виртуозно изпълнение е допълнено от забележителната игра на Даян Кийтън, в ролята на сестра Мери.

„Младият папа“ е сериал за различните измерения на вярата и човешката природа. Истинското име на папата е Лени Белардо, който е всичко друго, но не и обикновен духовник. Той е млад, американец, пие Cherry Coke Zero, пуши и е почитател на поп културата. Той е новият, нестандартен папа и е готов да поеме юздите във Ватикана. Воден от държавния секретар на страната, папският конклав избира Лени Белардо с намерението да го използва като марионетка. Така той се превръща в Пий XIII.

XIII се оказва фатално число за кардиналите, чиито идеи и очаквания са брутално разбити от младия папа. Пий XIII е загадъчен и противоречив персонаж, който неизбежно приковава вниманието на зрителите със своята харизма. Безскрупулен и ироничен, изпълнен със съмнения и самоуверен, Лени Белардо се опитва да избяга от самотата и да намери Бог. Паоло Сорентино майсторски представя сложната човешка природа чрез обърканите сънища на главния герой, като така поставя под въпрос представите му за света. Както самият режисьор отбелязва, „Младият папа“ е „филм за самотата, която е повратна точка в човешко състояние. Самотата като център на човешкия опит.“

Зрителите ще имат възможността да се пренесат във Ватикана от 28 април пред екрана на FilmBox Extra HD или като се регистрират за безплатна седмица от услугата FilmBox Live, където ще открият и редица други световноизвестни продукции.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

SWEET оферата

РЕКЛАМА В SWEET RADIO! Подкрепи своя бизнес в студените месеци! Изпрати рекламен клип на твоята фирма, заведение, магазин или бизнес! Първите 5 получени клипа на tvoetoradio@live.com, печелят 30 дни безплатна реклама в ефира на SWEET RADIO! Възползвайте се и от нашето предложение: 30 дни по 15 излъчвания на ден за 30 лева + един месец БОНУС безплатно! 60 дни реклама в SWEET RADIO! за 30 лева!

Последни публикации

TELEGRAM: @SWEETRADIOBULGARIA