Грешка в базата от данни на WordPress: [Unknown column 'id' in 'where clause']
SELECT `content` FROM `wp4c_feeds` WHERE `id` = 2895

17-годишният британец е планирал терористичен акт на концерт на Джъстин Бийбър – SWEET RADIO
Connect with us

МУЗИКА

17-годишният британец е планирал терористичен акт на концерт на Джъстин Бийбър

Публикувано

на

17-годишният британец Лойд Гантън е получил доживотна присъда за планиране на терористични атаки от името на „Ислямска държава“ по време на концерт на американския певец Джъстин Бийбър.

Младежът е записал няколко записа със заплахи за провеждане на атаки на концерта в столицата на Уелс Кардиф. В един от тях той се нарича „войн на „Ислямска държава“ и говори, че „ще атакува Кардиф, защото британското правителство бомбардира Сирия и Ирак“.

По време на обиска на дома на Гантън полицията открива скрити в училищната му раница нож и чук, които според нея младежът е възнамерявал да използва, след като вреже автомобил в тълпа.

Обвиняемият отрича вина, заявявайки, че е изпитвал „глупав интерес“ към сцени на насилие, но не е планира истински терористични актове. Гантън има право да подаде молба да бъде предсрочно освободен 11 години, след като бъде заключен.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

SWEET оферата

РЕКЛАМА В SWEET RADIO! Подкрепи своя бизнес в студените месеци! Изпрати рекламен клип на твоята фирма, заведение, магазин или бизнес! Първите 5 получени клипа на tvoetoradio@live.com, печелят 30 дни безплатна реклама в ефира на SWEET RADIO! Възползвайте се и от нашето предложение: 30 дни по 15 излъчвания на ден за 30 лева + един месец БОНУС безплатно! 60 дни реклама в SWEET RADIO! за 30 лева!

Последни публикации

TELEGRAM: @SWEETRADIOBULGARIA