Грешка в базата от данни на WordPress: [Unknown column 'id' in 'where clause']
SELECT `content` FROM `wp4c_feeds` WHERE `id` = 2374

Leeroy Thornhill The Prodigy – SWEET RADIO
Connect with us

МУЗИКА

Leeroy Thornhill The Prodigy

Публикувано

на

Prodigy легендата и един от най-добрите рейв танцьори на всички времена Лирой Торнхил (Leeroy Thornhill) идва за една нощ в Маймунарника.

Силно вдъхновени от тежките електронни бийтове, old school семпли, хип-хоп и рок от средата на 90-те години, сетовете, които ще чуем, носят атмосферата на добрите стари времена от апогея на The Prodigy с разнообразни електро миксове и танцувални влияния.

Към всичко това добавяме и HARRY KASH DJ set
BASSMAFIA (EMIL PRIZE & MC HEMA).

Билети в мрежата на Eventim тук: http://www.eventim.bg/bg/bileti/leeroy-thornhill-the-prodigy-sofi-klub-mamunarnika-470764/event.html, на място в Маймунарника и в MY TAPAS BAR. Първите 50 броя ще бъдат на цена от 5 лв., а останалите на цена 10 лв.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

SWEET оферата

РЕКЛАМА В SWEET RADIO! Подкрепи своя бизнес в студените месеци! Изпрати рекламен клип на твоята фирма, заведение, магазин или бизнес! Първите 5 получени клипа на tvoetoradio@live.com, печелят 30 дни безплатна реклама в ефира на SWEET RADIO! Възползвайте се и от нашето предложение: 30 дни по 15 излъчвания на ден за 30 лева + един месец БОНУС безплатно! 60 дни реклама в SWEET RADIO! за 30 лева!

Последни публикации

TELEGRAM: @SWEETRADIOBULGARIA