Грешка в базата от данни на WordPress: [Unknown column 'id' in 'where clause']
SELECT `content` FROM `wp4c_feeds` WHERE `id` = 3015

Solar Easter Trinity в Интер Експо Център – SWEET RADIO
Connect with us

МУЗИКА

Solar Easter Trinity в Интер Експо Център

Публикувано

на

Десет от най-актуалните имена в електронната музика в момента пристигат у нас за един от най-успешните тематични фестивали Solar Easter Trinity.

В рамките на един ден, в две отделни зали на Интер Експо Център, винилите ще завъртят гурутата Jamie Jones, Loco Dice, Bjarki, Gaiser, Marco Faraone, Markantonio, Roberto Capuano и wAFF. Началото на вечерта ще бъде в ръцете на българите Diass и Liubo Ursiny. Феновете на качествения саунд ще се забавляват до ранната сутрин на 6 Май.

Не е случайно, че именно Jamie Jones оглавява листата с хедлайнери. Създателят на Hot Creations е един от най-желаните артисти заради емблематичната му музика, която проправи пътя на едно по-меко и мелодично техно в световен мащаб.

Loco Dice е следващият важен гост на събитието и абсолютен фаворит на публиката. Българските фенове не са виждали резидента на DC-10 от почти две години, което прави завръщането му още по-специално.

Bjarki е исландецът, който заема челно място в редицата на успелите международни артисти от 2014-а, когато Nina Kravitz започва да издава музиката му чрез лейбъла си.
Виновникът за хитовото парче „I Wanna Go Bang“ идва в България за пръв път. Не на последно място в програмата ще се включи и wAFF – един от най-търсените и ангажирани клубни артисти в момента.

Билетите вече са в продажба на цени от 35 лв. за стандартен билет и 70 лв. за VIP пропуск.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

SWEET оферата

РЕКЛАМА В SWEET RADIO! Подкрепи своя бизнес в студените месеци! Изпрати рекламен клип на твоята фирма, заведение, магазин или бизнес! Първите 5 получени клипа на tvoetoradio@live.com, печелят 30 дни безплатна реклама в ефира на SWEET RADIO! Възползвайте се и от нашето предложение: 30 дни по 15 излъчвания на ден за 30 лева + един месец БОНУС безплатно! 60 дни реклама в SWEET RADIO! за 30 лева!

Последни публикации

TELEGRAM: @SWEETRADIOBULGARIA