Грешка в базата от данни на WordPress: [Unknown column 'id' in 'where clause']
SELECT `content` FROM `wp4c_feeds` WHERE `id` = 2889

Twitter добави дълго чакана функция – SWEET RADIO
Connect with us

ЛЮБОПИТНО

Twitter добави дълго чакана функция

Публикувано

на

Twitter най-накрая добави функция, каквато верните потребители на услугата искат от години. От сряда вече е възможно туитове да се запазват на браузъра, така че да се четат по-късно в удобно време.

Досега най-лесният начин човек да „запази“ някоя публикация, към която иска да се върне по-късно, бе като я хареса или я изпрати чрез линк по имейл например. Конкретна функция обаче нямаше.

Опциите обаче не са особено удобни. Харесването им пък е публичен процес, който е видим от останалите потребители. Понякога обаче човек може да не одобрява действително дадена публикация, но действието му да бъде прието по този начин, а не като инструмент за маркиране.

Новите маркери ще бъдат лични и достъпни единствено за потребителя, който ги е поставил, пише CNN. Те ще се запазват по реда, по който са направени.

За да направят желаната отметка, потребителите трябва да докоснат иконката за споделяне в десния ъгъл и да изберат „Add tweet to bookmarks“. След това те ще се показват след кликване върху профилната икона в левия ъгъл на приложението.

Продължи да четеш
Реклама
Натисни за коментар

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

SWEET оферата

РЕКЛАМА В SWEET RADIO! Подкрепи своя бизнес в студените месеци! Изпрати рекламен клип на твоята фирма, заведение, магазин или бизнес! Първите 5 получени клипа на tvoetoradio@live.com, печелят 30 дни безплатна реклама в ефира на SWEET RADIO! Възползвайте се и от нашето предложение: 30 дни по 15 излъчвания на ден за 30 лева + един месец БОНУС безплатно! 60 дни реклама в SWEET RADIO! за 30 лева!

Последни публикации

TELEGRAM: @SWEETRADIOBULGARIA